fbpx

Referencer

Anja

Anja

Jeg har netop afsluttet min tredje bootcamp hos Glenn, ja min tredje! Ikke fordi jeg ikke fik nok ud af den første eller anden, men simpelthen fordi jeg er blevet fuldstændig afhængig. Jeg har altid trænet meget, hovedsaglig holdtræning og træning med fart på. Styrketræning har jeg af og til gjort, "fordi det er godt at få styrket sine muskler", men jeg er altid blevet hurtigt træt af det, det blev ligesom for kedeligt. Jeg begyndte for nogle år siden at få nogle stærke lændesmerter, blev sendt til fysioterapeut, som fortalte jeg var stærk udvendig men svag indvendig. Jeg tænkte, hvad taler hun om, jeg har jo altid trænet og syntes jeg var pænt stærk??!!


Min mand havde været på TRX bootcamp hos Glenn og han mente at det ville være noget for mig og godt for min ryg. Jeg var ikke helt overbevist, men jeg tilmeldte mig og tænkte, ok, jeg prøver og så har det med ændret holdning til kost måske også var meget godt for mig, da jeg er rigtig glad for sukker, som i RIGTIG glad for sukker og har altid haft et lidt mærkeligt forhold til mad.


TRX bootcamp har simpelthen været det bedste for mig og min krop, den bedste investering jeg kunne gøre.


Glenn er helt fantastisk! I forhold til kost formår han at sige tingene, så det kommer ind under huden på én og man tager ansvar for sig selv. Træningsmæssigt er han den bedste træner jeg har haft. Det er aldrig kedeligt på hans timer. Han formår hele tiden at udfordre os og gøre timerne både alsidige og underholdende, samtidig med vi får en stærkere krop. Glenn er der for os og klar til at hjælpe, hvis vi har nogle udfordringer med kosten eller træningen.


Jeg forstår nu hvad fysioterapeuten mente med at jeg var stærk udvendig, men svag indvendig. Efter jeg har trænet TRX er min core blevet meget stærkere og jeg har ikke længere lændesmerter, jeg er nu også blevet stærk indvendig!


Sukker spiser jeg stadig, men på et helt andet niveau. Jeg er meget bevidst om, hvad jeg spiser og hvad det gør for mig og min krop.


Det blev en lang anmeldelse, men vil bare gerne fortælle, hvad det har betydet at være på TRX bootcamp hos Glenn


Vil du gøre noget godt for din krop, både fysisk og psykisk, kan jeg kun anbefale at tage på TRX bootcamp hos Glenn.

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 3 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.