fbpx

Referencer

Annemette

Annemette

MFWYB bootcampen er simpelthen det bedste jeg har gjort for mig selv og min krop! Første gang jeg så et opslag omkring MFWYB bootcampen var i foråret 2015. Jeg var i en temmelig stresset periode og samtidig kørt til fast i min normale træning på mountainbiken. Det gav mig ikke længere det samme energiboost og hele tiden blev jeg mindet om, at jeg skulle styrketræne, hvilket aldrig rigtigt har fanget min interesse.


Opslaget omkring bootcampen blev ved med at poppe op i min hukommelse, men der gik et par måneder før jeg fik taget mig sammen, tog beslutningen og meldte mig til, helt uvidende om den fantastiske rejse, jeg skulle ud på.


Første møde med Glenn og jeg var solgt! Fascineret og inspireret af hans entusiasme og lige til tilgang til kost og træning, kastede jeg mig ud den forunderlige og helt ukendte TRX verden, og jeg elskede det! Aldrig har jeg oplevet styrketræning være så hårdt og krævende og samtidig så afvekslende, sjovt og givende! Jeg glæder mig, til hver eneste træning. Der til er kostprincipperne så simple og lige til, at jeg slet ikke kan forstå, at det kan være så nemt!


annemette 01Glenn selv lægger en kæmpe glæde og energi i hver eneste træning. Han ser hver eneste deltager, møder dig hvo du har brug for det, råder og vejleder og hepper på dig hele vejen! Det er tydeligt, at han elsker hvert minut og hans begejstring smitter!


For 3 måneder siden vidste jeg ikke rigtigt, hvad jeg gik ind til og slet ikke, hvad jeg skulle komme ud med. Nu, halvvejs igennem min anden bootcamp, er min krop blevet meget stærkere og noget lettere. Jeg er blevet en bedre MTB rytter og mit energiniveau har aldrig været højere, men det bedste er, at jeg ved, at jeg vil fortsætte med at træne TRX og følge Glenns råd når bootcampen slutter. Alternativet giver simpelthen ikke mening for mig mere.


Mødet med Glenn har virkeligt være en øjenåbner for mig og jeg har elsket hvert minut!

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 3 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.