fbpx

Referencer

Charlotte T

Charlotte T

Er lige nu i fuld gang med min anden TRX Bootcamp i træk og har ved hjælp af Glenns ultra kompetente træning og ikke mindst kyndige vejledning undervejs, sluppet af med nogle tiltagende smerter i ryg og lænd. Jeg havde tidligere prøvet almindelige TRX hold, men synes ikke rigtigt det hjalp på mine smerter, tværtimod blev det til tider lidt værre.


Hos Glenn har jeg nu fået den helt rette TRX træningsteknik ind under huden. Det er en rigtig fed træningsform, som dog skal udføres rigtigt og hos Glenn får man ikke lov at gøre noget forkert. Glenn er så tilpas "lækker-nørdet" med TRXen, at man ikke kan lade være med at knus elske det!


Jeg er ikke blot blevet stærkere, men også mere smidig og min balance bliver stadig bedre. Jeg glæder mig til hver træning og kan næsten ikke holde ud, at min anden bootcamp snart er slut. Men så er der heldigvis også mulighed for at fortsætte på Glenns"ud-af-fjerene-TRX-morgentræning-for-de-friske".


Kombinationen af træning og verdens simpleste kostråd har givet mig mere energi og overskud, ja jeg sover faktisk også meget bedre!! 5 stjerner til Glenn

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 3 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.