fbpx

Referencer

Elise

Elise

Glenn har været en fantastisk personlig træner for mig. Før jeg startede med at træne med Glenn havde jeg svært ved at holde en rutine i træningscentret og tænkte at det måske var en idé med en personlig træner til at sparke mig i gang.


I første samtale talte vi om mine ønsker med træningen og hvad mit liv ellers bestod af (dagligdagen, familien, arbejdet) ... Ud fra det så aftalte vi fællestræning en gang om ugen og så en plan for min egen træning. Glenn gjorde det klart fra starten af, at vi indgik et partnerskab og at vi i fællesskab skulle sikre at jeg nåede mine mål.
Det ultrafede ved Glen er hans altid gode humør, hans utrolige insigt i både træning, kost og mentaliteten (jeg skal jo lære at kunne klare mig selv og beholde den form (og vægttab) vi opnår under samarbejdet), han er helt nede på jorden og "synder" som alle os andre, og så er han altid tilgængelig, støtter og rådgiver (specielt når man fredag aften har sindssygt meget lyst til slik og rødvin). Derudover, så har han en utrolig evne til altid at gøre træningen interessant, det skal jo være sjovt at træne! Jeg glæder mig hver uge til vores time sammen :-)


3 måneder senere er vi stadig på plan, træningen er sjov, jeg har lært meget om mig selv og min krop .... og så har jeg tabt 12 kg. Glenn har været en virkelig stor indflydelse på min personlige udvikling, og det kan jeg ikke takke ham nok for!

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 11 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.