fbpx

Referencer

Jannie

Jannie

Den 14. august 2018 mødte jeg Glenn Loizou Brændbjerg / Make Friends With Your Body for første gang - jeg mødte op uden idé om, hvad jeg havde kastet mig ud i - det eneste jeg vidste var, at jeg prøvede det her for at tabe mig ca. 4 kg, komme i bedre form og få en sundere livsstil. Og mon det så lykkedes mig, tænker du nok....


Og til det kan jeg kun svare: Ja om det gjorde! Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at det ville rykke SÅ meget ved mig og min krop. Det var en fantastisk oplevelse at møde Glenn, hans TRX træning/undervisning, hans energi, hans tålmodighed, hans tro på at man kunne og hans iver for at lære én øvelserne rigtigt og få én til at yde sit aller bedste og sit yderste, også selvom man ikke altid syntes man havde styr på det der TRX! ?


TRX var noget jeg overhovedet ikke kendte til, da jeg startede, og TRX er nu takket være Glenn og hans fantastiske makker Cristina Diaz Hansen blevet min følgesvend. Det har været en livsstilsændring uden lige at møde Glenn og være en del af hans TRX træning - og resultaterne er blevet langt bedre end forventet!


Sammenlagt 16 ugers træning (Bootcamp 1 og 2) og med en kostplan ved min side, der er til at have med at gøre, og med træning to gange om ugen har gjort, at jeg har tabt mig 8 kg, nu er udstyret med en helt forandret, stærkere og slankere krop, har en balance uden lige og en fysisk alder på 15 år yngre end jeg er og ikke mindst en hjerne, der ved, hvad der er godt og hvad der er dårligt at spise og får mig til at spise herefter i de rette mængder. Det, at Glenn har formået at få mig til at tænke så anderledes, har fået mig til at tænke på min krop og vigtigheden af at holde den “skarp” og fået mig til at spise sundere og hele tiden tænke over, hvad jeg kaster i munden, tager jeg hatten af for!


Så jo - DO IT - DO IT - DO IT - du vil ikke fortryde det. Jeg har nydt hver eneste træning, hver eneste vejning og måling, hvor man har set resultater, og samtidig nydt at være sammen med andre fantastiske mennesker, der bare ville det her, som var glade og positive og fyldt med energi og god humor, og som gjorde, at man fik et sammenhold, man slet ikke havde forestillet sig kunne lade sig gøre at få sådan et sted!


Kort sagt! Glenn Loizou Brændbjerg kan virkelig det der, han kan rykke dig derhen, hvor du vil, og det kan kun anbefales, at du med det samme melder dig på Bootcamp 1 og 2!


Og Glenn! Jeg hører stadig dine ord: “Stram ballerne” - “Hold planken” - “Op med numsis”!


Tak for to fantastiske, men også hårde bootcamps!

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 3 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.