fbpx

Referencer

Lise

Lise

Nok det bedste jeg har gjort for mig selv længe! Her bliver man en del af en bootcamp hvor man er omgivet af superpositive, motiverede og inspirerende "med" bootcampere. Samt en træner der er tilstedeværende, meget kompetent, positiv og super inspirerende. Her er man et fælledskab, hvor alle får plads og hvor der er plads til alle. Man bliver hurtig en tæt lille skare af mennesker, der brænder for det samme og hvor man er guidet af en super dygtig, og meget engageret træner, som instruerer, støtter og styrker en, selv når tingene kan føles hårde eller svære.


Jeg har selv igennem årene været det jeg selv betegner som kvartalstræner, trænede som en gal i perioder, men har aldrig rigtigt kunne få det til at være en del af min hverdag. Jeg havde længe gået og kigget på alle de andre i centeret, der hang i de der TRX'er, men fik aldrig meldt mig på et hold. En dag så jeg opslaget for TRX bootcamp på min facebook, og nu skulle det være. Jeg havde chancen for at starte op med andre, og med en træner ved min side, to gange om ugen.


Det viser sig som jeg tidligere skrev, at være n af de bedste investeringer jeg længe har gjort. Jeg er super glad, fyldt med overskud og meget stærkere. Min krop, holdning og min styrke er i den grad blevet udfordret, men på den helt rigtige måde, hvor jeg ikke på noget tidspunkt har været i tvivl om hvorvidt jeg gjorde øvelserne ordenligt eller har følt mig mig alene. Gang for gang har jeg kunne mærke fremskridt, og med hjælp og plads til alle, er jeg stærkere og mere motiveret end aldrig før.


Glenn er den helt rigtige træner for mig, og jeg kan varmt anbefale ham til andre. I ham får man en meget positiv, altid glad og ikke mindst en meget dygtig og kompetent træner. Han er meget til stede, og man bliver ikke overladt til sig selv, han møder dig hvor du er, og lytter til de ønsker og behov man nu måtte have.


Jeg er super glad for at jeg valgte dette forløb, og har netop valgt at fortsætte på endnu en bootcamp.


Man er selv herre over sit liv, og de valg man træffer, men med glenn som træner og en masse dejlige "med" bootcampere har det været en sand fornøjelse at træffe de rigtige og få trænet.


Hver tirsdag og torsdag er en fornøjelse og jeg kan kun anbefale Glenn samt bootcampen til alle.

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 3 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.