fbpx

TRX Freaky Workout

 

Hver lørdag kl. 9.30.00 er der TRX Freaky Workout med Cristina.

Det vil primært være TRX Suspension Trainer der bliver trænet med, men også Rip Trainer, Duo Trainer, Slam ball, Wall Ball, Battle Rope, Kettelbel og meget mere vil blive taget i brug når Cristina styrer slagets gang.

Du har måske hørt udtrykket "conditions change, standard remains". Kort fortalt betyder det her, at vi bruger noget andet udstyr end kun TRX, men vi bruger de samme grundlæggende bevægelser, som du allerede kender fra almindelig TRX træning.

Glæd dig til at efterlade hverdagens stress og kom og bliv udfordret, så sveden springer, pulsen pumper og smilet ender med at gå fra øre til øre. Træningen er for alle!

Cristina er kendt for sin kreativitet og opfindsomhed og det kommer tydeligt til udtryk både i hendes underholdende funktionelle baner og hendes TRX undervisning.

TRX Freaky Workout
TRX Freaky Workout

Tilmelding og Praktisk info

- Forløbet er på 11 gange og koster 1980 kr.

- TRX Freaky Workout starter lørdag d. 5. oktober kl. 9.30 - 10.30. Sidste træning er d. 21. december.

- Træningen foregår i MFWYB's TRX sal, Tæbyvej 3, 2610 Rødovre og der er plads til 16 deltagere

- Afbudspolitik; Bliver du forhindret i at møde op til træningstimerne, bliver de ikke erstattede.

- Vær opmærksom på at der i tilfælde af sygdom eller uddannelse kan være en anden certificeret TRX Coach som har træningen.

-OBS: DER ER INGEN TRÆNING FRA D. 18. OKTOBER TIL D. 25. OKTOBER, BEGGE DAGE INKLUSIV, DA VI HAR TRX CAMP PÅ MALAGA FOR MEDLEMMERNE.

 

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 3 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - friends@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.
OK! Fint med mig ... Nej tak