fbpx

TRX online træning

TRX intermediate

 

Velkommen til TRX online træning via Zoom 

Lige nu er vores TRX studie lukket på grund af corona. Men det er kun studiet i Rødovre der er lukket, vi træner videre online hver dag, og ofte flere gange om dagen. 

Der er ingen grund til ikke at bevæge dig på den bedst mulige måde, nemlig med TRX træning. Ved TRX online træning er du også helt sikker på et smittefrit miljø.

Vi fortsætter foreløbig med Zoomtræning frem til d. 30. april og du kan melde dig til hver dag. Alle 11 træninger om ugen på de 30 dage koster 700. kr., altså knap 16 kr. pr. træning. Det bliver selvfølgelig billigere for hver dag der går.

Kontakt mig HER hvis du vil tilmeldes.

Er du til gengæld en af dem som endnu ikke har fundet ud hvad det her TRX træning er for noget, så kan du enten læse mere om det HEReller tilmelde dig TRX Intro som er helt GRATIS marts med.

Holdplan på Zoom fra d. 1. februar - 28. februar begge dage inklusiv

Image

Instruktøren kan følge alle deltagerne under hele træningen.

Image

Praktisk info:

- 44 online træninger i 4 uger for 700 kr.

- Første online træning i uge 5, d. 1. februar er Ud-af-fjerene-TRX-morgentræning-for-de-friske kl. 6.45

- Sidste online træning i uge 8, d. 28. februar er Søndags-TRX-IGYG-fest kl. 10.00.00

- Du er selv ansvarlig for din egen TRX strop og hvor og hvordan du hænger den op.

- Zoom Cloud Meetings skal du selv have styr på og selv downloade app'en, men det er meget intuitivt og vi giver naturligvis gode råd hvis vi kan se at lyd eller billede mangler hos dig inden træningen. Det kan godt betale sig lige at se på det inden, og tjek gerne ind til træning 15 minutter før. Du bliver medlem af vores facebookgruppe hvor Zoomlinklink og Meeting ID bliver lagt så du kan logge på og deltage.

- Afbudspolitik; Bliver du forhindret i at deltage i undervisningen, bliver timerne ikke erstattede.

- I meget sjældne tilfælde vil der blive vist en TRX træningsvideo i stedet for live træning.

- Sidst men ikke mindst vil jeg gerne invitere dig ind i vores medlemsgruppe på facebook hvis du ikke allerede er der. Skriv dine info HER. I "din besked" boksen skriver du "medlemsgruppe" og den mail du har tilknyttet din facebookkonto. Så sender jeg dig en invitation på mail.

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 3 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.