fbpx

TRX online træning

TRX intermediate

Velkommen til TRX online træning via Zoom

I uge 41 starter en ny omgang TRX online træning via Zoom. Det er for dig som ikke har mulighed for at deltage i TRX studiet i Rødovre eller bare har mere lyst til at træne hjemme. Du vælger selv hvilken eller hvilke ugedage, du vil træne. Hvis du f.eks. vælger at træne tirsdag morgen kl. 6.45, så melder du dig til alle tirsdage kl. 6.45 i perioden. Derudover kan du selvfølgelig også melde dig til andre træninger på andre dage.

Den billigste løsning giver dig fuld adgang til al Zoomtræning, dvs. alle 41 træninger i 11 uger for 1250 kr.

Image

Instruktøren kan følge alle deltagerne under hele træningen.

Ud-af-fjerene-TRX-morgentræning-for-de-friske

Det her morgenhold er for dig som ønsker hård træning. Vi forventer at du har styr på TRX'en og er i rimelig god form.

 

TRX Intermediate

Hver onsdag bliver der knoklet igennem og der er meget fokus på teknik. Niveauet er det samme hver gang og defineres som "øvet".

 

Søndags-TRX-IGYG-fest

I Go You Go. 14 øvelser, 7 trx øvelser, 7 øvelser uden TRX, 56 sæt, 20 - 30 deltagere hver gang. Det ER en fest!

 

Alle træninger i de 11 uger

Her kan du deltage på alle 41 træninger i 11 uger. Friheden til at vælge.

Image

Praktisk info:

Du vælger selv hvor mange gange om ugen du vil træne. 8 gange på samme hold koster 598 kr.

  1. Ud-af-fjerene-TRX-morgentræning-for-de-friske om tirsdagen starter d. 6. oktober kl. 6.45 - 7.45. Sidste træning er d. 22. december, 11 gange i alt, 820 kr.
  2. Ud-af-fjerene-TRX-morgentræning-for-de-friske om torsdagen med Glenn starter d. 8. oktober kl. 6.45 - 7.45. Sidste træning er d. 17. december. 10 gange i alt, 745 kr.
  3. TRX intermediate om onsdagen med Birgitte starter d. 7. oktober kl. 19.00 - 20.00. Sidste træning er d. 16. december, 10 gange i alt. 745 kr.
  4. Søndags-TRX-IGYG-fest starter d. 11. oktober kl. 10.00 - 11.00. Sidste træning er d. 20. december, 10 gange i alt, 745 kr.

I uge 42, 12. oktober - 16. oktober, er der efterårsferie og vi følger ikke normal holdplan. Der vil komme tilmelding til ekstratræning i medlemsgruppen når vi nærmer os.

Du er selv ansvarlig for din egen TRX strop og hvor og hvordan du hænger den op.

Zoom Cloud Meetings skal du selv have styr på og selv downloade app'en, men det er meget intuitivt og vi giver naturligvis gode råd hvis vi kan se at lyd eller billede mangler hos dig inden træningen. Det kan godt betale sig lige at se på det inden, og tjek gerne ind til træning 15 minutter før. Ved tilmelding får du tilsendt deltagerlink så du kan logge på og deltage.

Afbudspolitik; Bliver du forhindret i at deltage i undervisningen, bliver timerne ikke erstattede.

Vær opmærksom på at der i tilfælde af sygdom eller uddannelse kan være en anden certificeret TRX Coach som står for undervisningen.

Sidst men ikke mindst vil jeg gerne invitere dig ind i vores medlemsgruppe på facebook hvis du ikke allerede er der. Skriv dine info HER. I "din besked" boksen skriver du "medlemsgruppe" og den mail du har tilknyttet din facebookkonto. Så sender jeg dig en invitation på mail.

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 3 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.