fbpx

TRX online træning

TRX intermediate

Velkommen til TRX video- eller online træning via Zoom

Fra d. 15. juni til og med d. 9. august er der online TRX træning via Zoom hver dag undtagen søndag. Du vælger selv hvilken eller hvilke ugedage, du vil træne. Hvis du f.eks. vælger at træne mandag morgen kl. 6.45, så melder du dig til de næste 7 mandage kl. 6.45. Altså otte gange mandagstræning. Otte gange træning koster 598 kr. Derudover kan du selvfølgelig også melde dig til andre træninger på andre dage. F.eks. otte gange mandagstræning og otte gange lørdagstræning.

Du kan også vælge TRX video-træningen. Hver mandag kommer der 2 nye TRX træningsvideoer, som du har i en uge. Det fungerer som en abonnementsordning, 299 kr. om måneden, med mindre du køber den fulde pakke hvor de 16 videoer i de 8 uger følger med.

Den billigste løsning som giver fuld adgang til al træning i otte uger = 1950 kr. Her får du hver uge 6 Zoom-træninger og 2 træningsvideoer. Dvs. alle 48 træninger og 16 videoer i de 8 uger for 1950 kr.

Perioden er gået i gang men du er meget velkommen til at kontakte mig HER, hvis du er interesseret i at tilmelde dig træningen.

Image

Instruktøren kan følge alle deltagerne under hele træningen.

Ud-af-fjerene-TRX-morgentræning-for-de-friske

Det her morgenhold er for dig som ønsker hård træning. Vi forventer at du har styr på TRX'en og er i rimelig god form.

 

TRX Intermediate

Der bliver knoklet igennem hver tirsdag og der er meget fokus på teknik. Niveauet er det samme hver gang.

 

TRX Simple

Hver torsdag kan alle deltage. Træningen er enkel og hård. Alle øvelser bliver præsenteret.

 

Lørdags-TRX-IGYG-fest

I Go You Go. 14 øvelser, 7 trx øvelser, 7 øvelser uden TRX, 56 sæt, 40-50 deltagere hver gang. Det ER en fest!

 

TRX Træningsvideoer

To nye TRX træningsvideoer hver mandag, i lukket facebookgruppe, lige til at afspille. Den ene er helt ny og varierer i niveau fra gang til gang. Den anden er en optagelse fra lørdagens "I Go You Go" træning. Abonnementsordning.

 

Alle træninger og videoer i de otte uger

Her kan du deltage på alle træninger i otte uger, 48 stk, plus mandagens videoer. Friheden til at vælge.

Image

Praktisk info:

Du vælger selv hvor mange gange om ugen du vil træne. 8 gange på samme hold koster 598 kr.

  1. Ud-af-fjerene-TRX-morgentræning-for-de-friske om mandagen starter d. 15. juni kl. 6.45 - 7.45. Sidste træning er d. 3. august.
  2. Ud-af-fjerene-TRX-morgentræning-for-de-friske om onsdagen starter d. 17. juni kl. 6.45 - 7.45. Sidste træning er d. 5. august.
  3. Ud-af-fjerene-TRX-morgentræning-for-de-friske om fredagen starter d. 19. juni kl. 6.45 - 7.45. Sidste træning er d. 7. august.
  4. TRX Intermediate om tirsdagen starter d. 16. juni kl. 17.30 - 18.25. Sidste træning er d. 4. august.
  5. TRX Simple om torsdagen starter d. 18. juni kl. 17.30 - 18.25. Sidste træning er d. 6. august.
  6. Lørdags-TRX-IGYG-fest starter d. 20. juni kl. 9.30 - 10.30. Sidste træning er d. 8. august.
  7. Mandags TRX videoer starter d. 15. juni kl. 12.00 i en lukket facebookgruppe og kører via abonnementsordning som du kan sige op når det passer dig. Sidste gang er d. 9. august hvis du har købt den fulde pakke i otte uger.

Du er selv ansvarlig for din egen TRX strop og hvor og hvordan du hænger den op.

Zoom Cloud Meetings skal du selv have styr på, men det er meget intuitivt og vi giver naturligvis gode råd hvis vi kan se at lyd eller billede mangler hos dig inden træningen. Det kan godt betale sig lige at se på det inden, og tjek gerne ind til træning 15 minutter før.

Afbudspolitik; Bliver du forhindret i at deltage i undervisningen, bliver timerne ikke erstattede.

Vær opmærksom på at der i tilfælde af sygdom eller uddannelse kan være en anden certificeret TRX Coach som står for undervisningen.

Sidst men ikke mindst vil jeg gerne invitere dig ind i vores medlemsgruppe på facebook hvis du ikke allerede er der. Skriv dine info HER. I "din besked" boksen skriver du "medlemsgruppe" og den mail du har tilknyttet din facebookkonto. Så sender jeg dig en invitation på mail.

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 3 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.