fbpx

Referencer

Anne

Anne

Efter graviditet og fødsel af det sidste af i alt tre børn og i en alder af 40, var det rigtigt svært at komme af med de sidste kg.


Med en travl hverdag var det vigtigt, at hvis jeg skulle træne og dyrke noget motion, så skulle det være effektivt.


Jeg havde ikke det fjerneste begreb om hvad det var op og ned i et motionscenter eller i et træningsrum. En masse maskiner, der så meget uoverskuelige ud. Ud over det, så var der også nogle fysiske skavanker at tage hensyn til, og hvordan gjorde man så lige det?


Så, i november 2002 tog jeg mig sammen og lavede en aftale med en Personlig Træner i S.A.T.S Hvidovre.


Glenn brugte god tid på at finde ud af hvad jeg ville og ikke ville, finde ud af, hvad der skulle tages hensyn til af fysiske problemer (ryg og knæ), samt på at gøre mig det klart, hvad han kunne og hvad jeg selv kunne/skulle gøre.


Selv i dag går vi ikke i gang med træningen, uden der bliver checket op på den fysiske tilstand. På intet tidspunkt har jeg følt mig presset til at gøre noget, jeg ikke ville eller ikke havde som mål. Jeg har kun mødt støtte og gevaldig opmuntring.


Jeg har følt mig i 100% professionelle hænder, og der gik heller ikke lang tid, før de første resultater viste sig.
Vægten gik ned, men bedst af alt har vægttræningen øget min muskelmasse og gjort min krop langt fastere og meget mere velformet end før. I dag deler jeg min træning mellem personlig træner og en selvstændig træning. Nu er jeg klar over, hvad der virker, og hvad der ikke virker.


En Personlig Træner er forpligtende; man kommer afsted, når der står én og venter.


Træningstimerne er hårde og effektive, men også sjove, hyggelige og afstressende. Min oplevelse er, at med en Personlig Træner får du det, du selv vil arbejde for. Vejledningen, støtten og motivationen får du af din træner.


I dag har jeg tabt mig 12 kg, kan passe en størrelse 36-38, og er ganske stolt af resultatet.


Men jeg skylder Glenn Brændbjerg, Personlig Træner, en stor tak for professionel og personlig støtte og træning.

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 11 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.