fbpx

TRX Videotræning

TRX intermediate

Velkommen til TRX videotræning

TRX videotræning er for dig som ikke har mulighed for at deltage i TRX studiet i Rødovre eller bare har mere lyst til at træne hjemme. 

Du har to muligheder:

1. TRX Intro. For dig som har en TRX Suspension Trainer derhjemme, gerne vil lære at træne rigtigt med den, men ikke ved hvordan du skal bruge den og måske heller ikke ved hvordan du hænger den op. Her får du alt hvad du har brug for i én pakke.

 2. TRX Træningsvideoer. Hver mandag kommer der to nye TRX træningsvideoer i en lukket facebookgruppe, som du har i en uge. Det fungerer som en abonnementsordning.

TRX Intro

Her får du 84 minutters intro til din TRX træning. Du behøver aldrig at have haft en TRX i hænderne for for at kunne følge med her. TRX Intro slutter af med en kort workout så du kan få brugt din nye viden.

Du får også tre begyndervideoer hvor du bliver fulgt hele vejen.

Du får selvfølgelig også en opvarmningsvideo og en cool down video.

Sidst men ikke mindst får du også tre videoer så du ved hvordan du hænger din TRX op.

Har du ikke en TRX og synes ovenstående lyder spændende, så kan du købe en TRX lige HER hos Active Aid.

 

 

TRX Træningsvideoer

To nye TRX træningsvideoer hver mandag, i lukket facebookgruppe, lige til at afspille. Den ene er helt ny og varierer i niveau fra gang til gang. Den anden er en optagelse fra søndagens "I Go You Go" træning. Abonnementsordning.

Praktisk info:

  1. TRX Intro koster 299 kr. og har ikke nogen udløbsdato. Du vil altid kunne se de tilsendte videoer.
  2. TRX træningsvideoer koster 299 kr. / 30 dage. To nye videoer hver mandag kl. 12.00 i en lukket facebookgruppe og kører via abonnementsordning som du kan sige op når det passer dig. Du er selv ansvarlig for din egen TRX strop og hvor og hvordan du hænger den op. OBS. Du har brug for en facebookkonto.

Sidst men ikke mindst, når du har tilmeldt dig vil jeg gerne invitere dig ind i vores medlemsgruppe på facebook, hvis du ikke allerede er der. Søg efter "MFWYB medlemsgruppe" og send en anmodning om deltagelse.

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 11 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.