fbpx

TRX Bootcamp 1 - august

TRX Bootcamp

Bootcampen er udsolgt! Den næste starter d. 26. oktober. Hvis du vil forhåndstilmeldes kan du skrive til mig HER.

Tirsdag den 3. august starter jeg den første TRX Bootcamp efter sommerferien. Der er plads til 17 deltagere på holdet. Forløbet er på i alt 16 gange, cirka 34 timer, og slutter d. 23. september. I løbet af de 16 gange vil du forbedre din form væsentligt og opnå vægttab hvis du ønsker det. Fokus vil være på sund og fornuftig kost, og du vil blive stærkere og lære din krop rigtigt godt at kende. Bootcampen er for begyndere, så du behøver hverken at være i form eller have noget kendskab til TRX.

Efter de 16 gange vil du have opnået:

- En stærkere, sundere, strammere, mere udholdende og mere smidig krop

- Bedre balance, kondition, motorik, koordination og kropsholdning

- En bedre fornemmelse for hvad din krop har brug for

- En bedre fornemmelse for hvad din krop kan

- Et muligt vægttab

- Større selvværd, selvtillid og velvære

- Bedre styr på kost og træning så du selv kan fortsætte når bootcampen er slut

- En bedre forståelse for din søvn

- Inspiration og et stærkt sammenhold med de andre holddeltagere som motiverer yderligere

- Og med din nye TRX viden har du muligheden for at træne videre på andre hold hos MFWYB

TRX Bootcamp
Glenn Loizou Brændbjerg, personlig træner

Første gang kommer til at bestå af vejning og fedtprocentmåling, generel info, 25 minutters intro til TRX'en og kostvejledning, i alt 2 timer og 45 minutter.

Hver torsdag er der vejning og måling, hvis du ønsker det - selvfølgelig personligt og med diskretion. Efter vejningen har vi fællessnak og motivering, hvor alle kan byde ind, og så står den på en times TRX træning. I alt bruger vi ca. 2,5 time. Om tirsdagen træner vi 60-90 minutter afhængigt af dagens program.

Hver eneste gang vi træner er det sveddryppende effektiv TRX træning ledsaget af heftig musik.

Cirka midtvejs i perioden har vi en personlig samtale, hvor vi taler om den foreløbige udvikling og eventuelt hvad der videre skal ske.

Jeg hjælper dig med at nå dit mål. Jeg står ved din side hele vejen og er aldrig længere væk end en sms eller et opkald. Jeg vil løbende holde dig til ilden, og der vil blive oprettet en lukket træningsgruppe på Facebook, hvor I både kan skrive sammen og til mig om stort og småt og inspirere hinanden.

TRX (Total Resistance eXercise) er en helt unik træningsmetode til at træne funktionelle bevægelser med samme effektivitet som styrketræning udelukkende med din egen krop som modstand.

TRX er testet og anerkendt af sportsverdenen som det mest alsidige og komplette træningsredskab og træningsform nogensinde. Den bliver bl.a. også brugt som supplement til løb, cykling, fodbold, kampsport og triatlon.

På bootcampen vil du ud over den meget effektive basis TRX træning også få mulighed for at prøve andre former, bl.a. TRX Yoga/Mobility, TRX HIIT, TRX I Go You Go, TRX Functionel, TRX STRONG, TRX FIT og TRX Endurance.

Jeg er én ud af kun fire i Danmark, som både er certificeret TRX coach og black and yellow rank TRX Master instructor og TRX kursusinstruktør. Dette er min TRX bootcamp nummer 67, og jeg lover dig, at min bootcamp er det absolut bedste og eneste sted at lære TRX'en ordentligt at kende, helt fra bunden og frem til du føler dig som en rutineret TRX udøver med teknikken i orden.

Du kan læse mere om TRX træning her

TRX Bootcamp

De 16 datoer er i august og september

TRX Bootcamp 1 - April - kalender

For et år siden tjekkede jeg ind hos Glenn for første gang. Det var starten på 8 ugers bootcamp - med masser af TRX træning, snakke om kost og vejning og vejledning. Efter 4 uger var jeg hooked og meldte mig på endnu en bootcamp.

Nu går der ikke en uge uden jeg træner TRX og løber. Jeg har fået et normalt forhold til mad og søde sager. Min krop har ikke ondt mere og jeg er blevet 16 kg lettere. Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund og kommer aldrig til at vende tilbage til mine tidligere dårlige vaner. Først og fremmest tak Glenn for at vise vejen og til alle dem som har støttet mig undervejs ❤️ Især min familie ❤️ for at give mig tiden og forståelsen for hvor vigtig det er var og er for mig ❤️

Er du stadig det mindste i tvivl, så læs hvad andre bootcampdeltagere har sagt lige her.

 

Hvis du har nogen som helst spørgsmål, så kontakt mig her.

Praktisk info:

- Træningen vil hver gang foregå i MFWYB´s TRX sal, Tæbyvej 3, 2610 Rødovre.

- Første gang er tirsdag d. 3. august kl. 19.00 - 21.45.

- Ellers er det hver tirsdag kl. 19.00 - 20.00/30 og hver torsdag kl. 18.30 - 20.30. Sidste gang er torsdag d. 23. september.

- Forløbet koster 6500 kr for i alt 34 timer. Hvis du ønsker det kan beløbet kan betales i to eller tre rater.

- I tilfælde af sygdom eller uddannelse vil der være en anden certificeret TRX coach som varetager TRX Bootcampen.

- Afbudspolitik; Bliver du forhindret i at møde op til fællestimerne bliver de ikke erstattede.

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 3 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.