fbpx

Handelsbetingelser / Privatlivspolitik

Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af Glenn Brændbjerg – CVR nummer: 20232846, juridisk adresse: Astridsvej 68, 2770 Kastrup

Betaling
På websiden kan du betale med Dankort / Visa/Dankort, Visa /MasterCard gennem QuickPay.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Ved tilmelding af hold hæves pengene på dit kort, og din tilmelding er derefter godkendt.

Abonnementsbetaling
Det er muligt at tilmelde sig et træningshold med løbende abonnements-betaling. Her vil du betale for fx en periode af gangen. Ved start af hver periode trækker vi beløbet for den pågældende periode. Du kan ved tilmelding altid se prisen pr. periode, og du kan altid framelde den automatiske betaling ved at skrive til hello@mfwyb.dk

Et eksempel på en abonnements-betaling
Ved tilmelding til et hold med 4 træninger hver måned til 750 kr. pr. måned. Du tilmelder dig 29. marts. 1. april trækker vi 750 kr. for perioden 1. april - 30. april.
1. maj trækker der 750 kr. for perioden 1. maj - 31. maj.
Den automatiske betaling fortsætter ind til du framelder den, eller framelder dig holdet, eller at holdet ophører.
Det vil ved tilmelding til de enkelte hold fremgå hvad holdet koster, samt hvor hyppigt der trækkes beløb, samt hvor længe holdet varer.

Priser
Alle priser er inkl. 25% moms, således at den pris du ser, er den pris du betaler. Efter tilmelding til et træningshold, eller personlig træning vil du modtage en bekræftelser på e-mail.

Fortrydelsesret
Der ydes fortrydelsesret jf. købeloven. Betalinger for tilmelding til holdaktiviteter og træning kan som udgangspunkt ikke refunderes. Hvis man ikke møder op til en træning pga. sygdom eller anden årsag, erstattes timerne ikke.

PRIVATLIVSPOLITIK

Fortrolighedspolitik
Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. 

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger når du bestiller via hjemmesiden:

Navn, adresse, telefonnummer, og e-mail. Vi registrerer disse oplysninger for at kunne levere ydelsen til dig.

Den dataansvarlige på mfwyb.dk er: Glenn Brændbjerg, Indehaver.

Øvrigt
Al træning foregår på eget ansvar.

We are TRX
Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 11 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.