fbpx

TRX Yoga Sweat

TRX Freaky Workout

TRX Yoga Sweat med Pernille er et et mix mellem TRX Yoga og TRX Intermediate. Vi starter roligt med blide bevægelser med fokus på flexibilitet, stabilitet og balance og sætter langsomt tempoet op til mere styrkende øvelser med høj puls og slutter af med blide balancerende TRX yoga bevægelser der skaber ro til nervesystemet.

I TRX Yoga kobler vi åndedræt og bevægelser og skaber dermed mindfull bevægelse, der hjælper dig til at skab en større bevidsthed. Bevidsthed i din krop og hvad den har behov for, men også i hvilke bevægelser du er udfordret, så du opnår en større opmærksomhed og får mulighed for at udvikle dine bevægelser og skabe et optimalt fundament for at bygge mere styrke og power i din TRX træning. Ved at tilføre TRX Intermediate kobler vi det rolige og bevidste med øvelser der giver dig styrke og power og høj puls.

Det bedste fra TRX Yoga og TRX Intermediate i én træning. TRX Yoga sweat er et komplet mix af TRX træning, der giver dig et stærkt fundament for en sund og stærk krop i balance.

Image

Praktisk info

  1. TRX Yoga Sweat med Pernille er normalt om tirsdagen kl. 16.30 - 17.55 (85 min.). Men da Pernille er på TRX Summit i Florida d. 29. april - 7. maj, så er den første TRX Yoga Sweat lørdag d. 27. april kl. 12.00.
  2. Det betyder også at TRX Yoga Sweat d. 7. maj er rykket til søndag d. 12. maj kl. 13.00. De resterende otte træninger er på deres faste tirsdagsplads.
  3. Sidste træning er d. 2. juli, i alt 10 gange, 1800 kr. 
  4. Du kan betale i to rater.
  5. Din tilmelding gælder først når du har modtaget en kvittering for tilmeldingen.
  6. Træningen foregår i MFWYB's TRX sal, Tæbyvej 11, 2610 Rødovre og der er plads til 19 deltagere.
  7. Afbudspolitik; Bliver du forhindret i at møde op til træningstimerne, bliver de ikke erstattede.
  8. Vær opmærksom på at der i tilfælde af sygdom, uddannelse, TRX Camp eller ferie kan være en anden certificeret TRX coach som varetager undervisningen.
  9. Al træning er på eget ansvar.
Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 11 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.