fbpx

Ugeplan og niveauer

Nuværende ugeplan fra 4. marts - 28. april 2024

Image

Det er kun helt faste hold som står på ugeplanen. Du kan her se datoer og tider for TRX Begyndertræning, TRX PrøvetræningTRX RIP og TRX YBell.

Kommende ugeplan fra 29. april - 7. juli 2024

Image

Det er kun helt faste hold som står på ugeplanen. Du kan her se datoer og tider for TRX Begyndertræning, TRX Prøvetræning og TRX RIP.

 

 

 

Når du tilmelder dig TRX træning hos MFWYB, så er det meget godt at kende niveauet på det enkelte TRX hold/forløb. Herunder er en oversigt for dem allesammen.

Fra niveau 2-4 skal du enten have gennemført TRX Bootcamp 1 eller have haft  individuel TRX træning så du har styr på TRX'en og teknikken bag. Skriv til mig her hvis du er interesseret i individuel TRX træning.

TRX Niveauer

Niveau 1

TRX Bootcamp 1, TRX Yoga og TRX Begyndertræning

Er for dig der aldrig har trænet TRX før og/eller er ude af form og gerne vil bliver meget bedre til at bevæge dig, og i det hele taget gøre noget godt for dig selv og din krop.

Niveau 1

Niveau 2

TRX Bootcamp 2

Er oplagt efter TRX Bootcamp 1 hvis du vil forsætte din progression og udvikling med din TRX træning. Niveauet stiger til 4 undervejs efterhånden som du bliver dygtigere. Når du har færdiggjort TRX Bootcamp 2 har du nået det højeste niveau indenfor TRX træning hos MFWYB. TRX Bootcamp 2 kører en til to gange om året.

Niveau 3

TRX Intermediate, TRX Functional, Ud-af-fjerene-TRX-morgentræning-for-de-friske, TRX Yoga Sweat, TRX Rip, TRX Pilates og TRX YBell.

Der bliver knoklet igennem og der er meget fokus på teknik. Passer perfekt når du lige har afsluttet TRX Bootcamp 1. Niveauet er det samme hver gang.

Niveau 3

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 11 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.