fbpx

Ugeplan og niveauer

Nuværende ugeplan fra 1. maj - 2. juli 2023

Image

 

 

 

Når du tilmelder dig TRX træning hos MFWYB, så er det meget godt at kende niveauet på det enkelte TRX hold/forløb. Herunder er en oversigt for dem allesammen.

Fra niveau 2-4 skal du enten have gennemført TRX Bootcamp 1 eller have haft  individuel TRX træning så du har styr på TRX'en og teknikken bag. Skriv til mig her hvis du er interesseret i individuel TRX træning.

TRX Niveauer

Niveau 1

TRX Bootcamp 1, TRX Yoga og TRX Begyndertræning

Er for dig der aldrig har trænet TRX før og/eller er ude af form og gerne vil bliver meget bedre til at bevæge dig, og i det hele taget gøre noget godt for dig selv og din krop.

Niveau 1

Niveau 2

TRX Bootcamp 2

Er oplagt efter TRX Bootcamp 1 hvis du vil forsætte din progression og udvikling med din TRX træning. Niveauet stiger til 4 undervejs efterhånden som du bliver dygtigere. Når du har færdiggjort TRX Bootcamp 2 har du nået det højeste niveau indenfor TRX træning hos MFWYB. TRX Bootcamp 2 kører en til to gange om året.

Niveau 3

TRX Intermediate, TRX Functional og Ud-af-fjerene-TRX-morgentræning-for-de-friske

Der bliver knoklet igennem og der er meget fokus på teknik. Passer perfekt når du lige har afsluttet TRX Bootcamp 1. Niveauet er det samme hver gang.

Niveau 3

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 11 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.