fbpx

TRX Bootcamp 2 - oktober

TRX Bootcamp

TRX Bootcamp 2 er udsolgt. Vil du skrives op til den næste TRX Bootcamp i marts kan du skrive til mig HER.

Den 6. januar starter vi TRX bootcamp 2. Der er foreløbig plads til 9 deltagere på holdet. Forløbet er på i alt 16 gange, cirka 30 timer, og slutter d. 7. marts. I løbet af de 16 gange vil du forbedre din form, din teknik og måske tabe dig hvis det er nødvendigt. Fokus vil stadig være på sund og fornuftig kost, og du vil blive stærkere og lære din krop endnu bedre at kende. Bootcampen er kun for dig som er vant til at træne med TRX eller har været på TRX Bootcamp 1.

Efter de 16 gange vil du have opnået:

  • - En stærkere, sundere, strammere, mere udholdende og mere smidig krop
  • - Bedre balance, kondition, motorik, koordination og kropsholdning
  • - En bedre teknik
  • - En bedre fornemmelse for hvad din krop har brug for
  • - En bedre fornemmelse for hvad din krop kan
  • - Et muligt vægttab
  • - Større selvværd, selvtillid og velvære
  • - Bedre styr på kost og træning så du selv kan fortsætte når bootcampen er slut
  • - Inspiration og et stærkt sammenhold med de andre holddeltagere som motiverer yderligere
TRX Bootcamp

Første gang kommer til at bestå af generel info, hurtig gennemgang af kostvejledning og teknik, og så vejning og måling kombineret med cirka 45 minutters opfriskning af TRX'en, i alt cirka 2 timer.

Hver søndag er der vejning og måling, hvis du ønsker det - selvfølgelig personligt og med diskretion samt en times TRX træning. Hver anden søndag efter vejningen har vi fællessnak og motivering hvor alle kan byde ind. Hver eneste gang vi træner er det sveddryppende effektiv TRX træning.

Vi vil hjælpe dig med at nå dit mål. Vi står ved din side hele vejen og er aldrig længere væk end en sms eller et opkald. Vi vil løbende holde dig til ilden, og der vil blive oprettet en lukket træningsgruppe på Facebook, hvor I både kan skrive sammen og til os om stort og småt og inspirere hinanden.

Målet med TRX Bootcamp 2 er at fortsætte direkte fra hvor TRX Bootcamp 1 sluttede. Tempoet forbliver højt og teknikken bliver sværere, mere krævende og træningen bliver endnu sjovere. Kostvanerne skulle også gerne sætte sig endu bedre fast så de bliver en hel fast del af din hverdag.

Når du nu har været på TRX Bootcamp 1, så ved du nok godt hvor vildt det kunne være at komme på en to'er, med en flok mennesker som er nøjagtig lige så glade for TRX træningen, sammenholdet og fælleskabet som dig. Det bliver så godt!

TRX Bootcamp

De 16 datoer i januar, februar og marts. Vær opmærksom på at der ikke er træning i vinterferien, 15. februar - 21. februar.

Skærmbillede 2020 08 22 kl. 16.50.22

Hvis du har nogen som helst spørgsmål, så kontakt mig her.

Praktisk info:

- Forløbet koster 6000 kr. Du kan vælge at undlade vejning og kostvejledning undervejs og kun fokusere på træningen. Så er prisen 5500 kr. Hvis du ønsker det kan betalingerne deles i to eller tre rater. 

- Træningen foregår kl. 18.30 om onsdagen og kl. 11.00 (kl. 11.30 uden vejning) om søndagen i MFWYB´s TRX sal, Tæbyvej 3, 2610 Rødovre. Første gang d. 6. januar starter vi kl. 18.30. 

- Cristina og Glenn underviser begge på TRX Bootcamp 2.

- Afbudspolitik; Bliver du forhindret i at møde op til fællestimerne bliver de ikke erstattede.

- Hvis regeringen kræver at MFWYB´s TRX studie lukker pga. corona inden startdatoen vil startdatoen blive rykket. Hvis vi bliver lukket efter startdatoen vil vi starte op så snart vi får lov at åbne igen.

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 3 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.