fbpx

Historien bag MFWYB

Image

Make Friends With Your Bodys historie starter i 2012. Det år fik jeg en TRX Tactical Gym i fødseldagsgave af min familie. Jeg havde allerede dengang været personlig træner i knap 15 år. 

Jeg var blevet præsenteret for TRX’en året før men var ikke synderligt imponeret. Det blev jeg så efterhånden som jeg begyndte at træne med min egen. Jeg begyndte også at bruge den med mine kunder og blev opmærksom på hvor fantastisk og alsidigt et træningsredskab det var.

En af mine kunder på det tidspunkt hed Cristina. Cristina havde jeg trænet med siden 2008. Du kan læse hendes personlige historie HER

Cristina var nået så langt med sig selv og sin krop at hun ville vide endnu mere om træning. Så udover at at blive uddannet fitness instruktør, personlig træner og massør, så fulgtes vi ad igennem TRX uddannelsesrejsen.

 Jeg begyndte i samme periode at overveje hvad mit personlig træner firma skal hedde. Mit motto havde i lang tid været “bliv venner med din krop” og det var også mit mål for mange af mine kunder udover deres primære mål. 

Da jeg så i 2013 blev selvstændig personlig træner efter Fitness World havde overtaget SATS, hvor jeg havde arbejdet i mange år som personlig træner, kom mit firma til at hedde Glenn Brændbjerg - Make Friends With Your Body. Jeg rykkede i stedet til Fitness DK i Glostrup, hvor jeg begyndte at bruge TRX træning som en mere og mere fast ting i mine kunders træning. 

Image
Image

I 2013 tog jeg også, sammen med Cristina, min første TRX uddannelse, TRX Suspension Training Course. I 2014 tog vi den næste TRX uddannelse, TRX Group Training Course. Nu var vi virkelig på vej.

2014 var også året hvor jeg tog en dyb vejrtrækning og tog afsted på min første TRX Summit i Long Beach, Californien som den eneste dansker ud af 200 deltagere. Det var en fantastisk oplevelse!

Nu var der ingen vej tilbage. Jeg havde fundet det ultimative træningsredskab, og jeg ville lære alt, hvad jeg kunne og blive den bedste TRX instruktør, jeg kunne blive.

Det betød starten på mine første TRX Bootcamps. Og med fokus på en sundere livstil og bedre bevægelse fangede det hurtigt an, og kort tid efter, på deltagernes opfordring, startede jeg også Ud-Af-Fjerene-TRX-Morgentræning-For-De-Friske om onsdagen.

Herfra tog vi alle de TRX uddannelser der var og deltog på alle de TRX summits vi kunne rundt omkring i verden. Udover fire i USA er det blevet til TRX summits i Athen, Dubai, Hong Kong og to i Danmark.

Image

I 2016 tog Cristina og jeg, sammen med de dejlige mennesker fra TRX Danmark, Kim og Anette, Advanced Group Training Course i Under Armour’s Global Headquaters.

Det var bestemt ikke en uddannelse vi kom sovende til. Her fik vi virkelig testet vores evner som undervisere, og endda på engelsk.

Vi var blandt de tyve første i verden til at tage uddannelsen, og de 16 andre var amerikanere. Det var stort! Efter eksamen kunne vi kalde os certificerede TRX coaches.

Image

I august 2017 rykkede jeg MFWYB til Rødovre, hvor jeg fik mit helt eget TRX studie. Jeg fortsatte med TRX Bootcamp 1 og vi startede TRX Bootcamp 2 op, og firmaet begyndte virkelig at tage form. 

I 2018 tilbød TRX Danmark mig muligheden for bliver kursusinstruktør og i september afholdt jeg min første Suspension Training Course uddannelse.

I 2019 begyndte der at være så travlt, at jeg fik brug for hjælp. Annemette, som havde trænet TRX hos mig i en del år, og Birgitte, min veninde igennem mange år var begge meget interesserede i at undervise. De fik knoklet sig igennem uddannelserne og sluttede af med Advanced Group Training Course og har kørt deres egne hold mandag og onsdag lige siden.

Image
Image

2019 var også året hvor vores første TRX rejse til Malaga blev virkelighed. Den var så fantastisk at vi allerede har planlagt en rejse mere i 2020 og to i 2021.

I januar 2020 starter Anja som TRX coach i MFWYB, det bliver rigtigt godt!

Der er travlt, men på den gode måde. 

Jeg har lært at styre MFWYB med hjertet og min gode mavefornemmelse og selvfølgelig med hjælp fra de dygtige mennesker omkring mig. At de dejlige medlemmer støtter op omkring alt hvad vi laver gør det jo kun endnu bedre.

Fremtiden ser meget lys ud når det drejer sig om at få folk til at bevæge sig bedre.

Glenn - 26. december, 2019

Randy Hetrick

Image

CJ og Fraser Quelch

Image

Dan McDonogh

Image

Chris Frankel

Image

Pete Holman

Image

Randy Hetrick

Image
Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 11 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.