fbpx

TRX-morgentræning-for-de-friske

Ud-af-fjerene-TRX-morgentræning-for-de-friske

Hver mandag, onsdag og fredag kl. 6.45 er der Ud-af-fjerene-TRX-morgentræning-for-de-friske. Du kan vælge at deltage mandag morgen, onsdag morgen, fredag morgen eller alle tre dage afhængig af plads og hvad der passer dig. Du kan nu få trænet igennem inden job, skole eller andre tidsrøvere.

Jeg lover dig at du får trænet og forbedret din:

  • - Styrke
  • - Balance
  • - Koordination
  • - Smidighed
  • - Motorik
  • - Kondition

Det her hold er for dig som ønsker hård træning. Vi forventer at du har styr på TRX'en og er i rimelig god form. 

TRX Suspension Training
 GLENN BRÆNDBJERG

Kom og start din morgen med mig og jeg lover dig, at du ikke kan få en bedre start på dagen. Det bliver svedigt og hårdt men så meget det værd!

Træningen har ikke til formål at udmatte dig totalt men give dig en fed træningsoplevelse og følelsen af, hvordan optimal træning føles i hele kroppen. Efter en bid mad og lidt at drikke er du klar til at erobre dagen foran dig.

Du kan godt tilmelde dig alle tre hold.

Det her hold er for dig som ønsker hård træning. Vi forventer at du har styr på TRX'en og er i rimelig god form. 

Praktisk Info

VIGTIGT: I følge forsamlingsbuddet må vi max må være 10 personer inklusiv instruktør i studiet ad gangen. Derfor er mandags- og fredagsholdet delt op i to, da vi normalt har 17 deltagere pr. undervisning. Hvis forsamlingsforbuddet bliver hævet før eller efter opstart, vil vi gå tilbage til normaltider og informationen vil bliver givet i medlemsgruppen.

- Mandagstræningen starter d. 4. januar, 6.30 - 7.25 og 7.30 - 8.25. Sidste gang er d. 1. marts, i alt 8 gange, 1440 kr. (Normaltid 6.45 - 7.45)

- Onsdagstræningen starter d. 6. januar, 6.45 - 7.45. Sidste gang er d. 3. marts, i alt 8 gange, 1440 kr.

- Fredagstræningen starter d. 8. januar, 6.30 - 7.25 og 7.30 - 8.25 Sidste gang er d. 5. marts, i alt 8 gange, 1440 kr. (Normaltid 6.45 - 7.45)

- Afbudspolitik; Bliver du forhindret i at møde op til træningstimerne bliver de ikke erstattede.

- I uge 7, 15. februar - 21. februar, er der vinterferie og vi følger ikke normal holdplan. Der vil komme tilmelding til ekstratræning i medlemsgruppen når vi nærmer os.

- Vær opmærksom på at der i tilfælde af sygdom eller uddannelse kan være en anden certificeret TRX coach som varetager undervisningen.

- Hvis regeringen kræver at MFWYB´s TRX studie lukker pga. corona inden startdatoen vil startdatoen bliver rykket. Hvis det sker efter startdatoen vil vi fortsætte når der bliver åbnet op.

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 3 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.