fbpx

Personlig træning

Ud-af-fjerene-TRX-morgentræning-for-de-friske

Personlig træning med Pernille Mandrup

Dine mål, dine drømme – dine muligheder.

Jeg tilbyder et personligt tilrettelagt trænings- og livsstilsforløb med udgangspunkt i dine drømme og mål og din nuværende situation.Jeg arbejder med coaching indenfor bevægelse, træning, smerter, livsstilsfaktorer, vaner, adfærd og kost.

Måske er det første gang du søger professionel støtte, måske har du tidligere søgt løsninger via fysioterapi, kiropraktik, personlig træning eller lign. Uanset om du ønsker et vægttab, en livsstilsændring, at kunne bevæge din krop frit, et skades- eller genoptræningsforløb, døjer med langvarige smerter, kronisk sygdom eller længerevarende sygdom fysisk eller psykisk, måske er du gravid eller skal i gang igen efter en graviditet? Hvor end du er i dit liv, tilbyder jeg et individuelt tilpasset forløb. Et personligt forløb med udgangspunkt i hele dig og ud fra dine drømme og mål og din nuværende situation.

Jeg er uddannet personlig træner, med speciale i vejrtrækning og corefunktion, særlige problematikker i skulder, lænd, hofte, knæ og ankel, avanceret programmering og high performance, træning af kvinder og cyklus. Derudover er jeg certificeret TRX coach, har uddannelse indenfor TRX sportsmedicine og er TRX yoga Flow Master Instructor. Jeg er uddannet Qigong instruktør. Uddannet indenfor kinesisk medicin. Dao yin yoga instruktør. Børneyoga og mindfulness instruktør. Jeg har uddannelse indenfor coaching, menneskers vaner og adfærd og psykologi. Jeg er uddannet nutrition coach. Derudover er jeg uddannet Socialrådgiver.

Mennesket er skabt til at bevæge sig smertefrit, men alle mennesker er unikke individer med individuelle behov. Derfor tilbyder jeg altid en gratis session, hvor vi sammen kan finde ud af, hvordan du bedst opnår dine mål. 

I et forløb indgår særligt udvalgte biomekaniske test og test af bevægemønstre, et opstartsskema omhandlende dine vaner og din livssituation. Derudover vil jeg løbende foretage relevante test og screeninger gennem forløbet. Alt sammen for at tilrettelægge det bedste forløb for dig.

Jeg er specialiseret i, at møde hele dig – hele mennesket og ikke kun en diagnose eller tilstand. Jeg ser på sammenhæng i kroppen og mit fokus vil være på en individuel tilpasset indsats, ud fra dine mål, dine drømme og din livssituation.

Jeg brænder for at arbejde med kroppen, arbejde med bevægelse og udforske kroppens muligheder gennem bevægelse og da jeg på flere måder har mærket livet på egen krop, er det en stor passion for mig, at have en sund og stærk krop i balance og jeg elsker at udforske de mange resurser kroppen har, under de rette forhold.

Jeg er en glad og positiv person og jeg elsker at dele mine erfaringer og viden og værdsætter at kunne støtte dig, der hvor du er i livet.

Du kan se mit CV her

Ønsker du en sund og stærk krop i balance og er du nysgerrig på, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig, så kan du sende mig en mail HER med dit navn og dit telefonnummer.

 

Alt det bedste

Pernille

Image
Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 11 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.