fbpx

Pernille Mandrup

Min TRX rejse startede i august 2021 hvor jeg var på mit første TRX kursus. Jeg var i gang med et genoptræningsforløb og oplevede hvordan jeg på få måneder gik fra at være nybegynder indenfor TRX til at have følelsen af en stærk krop.
Jeg blev hurtigt fanget af dette simple træningsredskab der giver et utal af muligheder og som du kan medbringe næsten alle steder. Jeg er vild med de mange variationsmuligheder TRX giver og elsker at alle kan være med, uanset niveau.
Da jeg på flere måder har mærket livet på egen krop, er det en stor passion for mig, at have en sund og stærk krop i balance og elsker at udforske de mange resurser kroppen har, under de rette forhold.
Jeg sætter stor pris på at være en del af det sociale træningsfællesskab i MFWYB, hvor vi sammen kan udforske kroppens muligheder, blive stærke og få en pause fra hverdagen i de forskellige træningsmuligheder.
Jeg er en glad og positiv person og jeg elsker at dele mine erfaringer og viden og værdsætter at kunne støtte dig, der hvor du er i livet.
 

TRX uddannelser:

2021: TRX Group Training Course

2021: TRX Functional Training Course

2021: TRX Yoga Foundation Course

2021: TRX Suspension Training Course

2022: TRX Advanced Group Training Course/Certificeret Coach

 

Øvrige uddannelser: 

2021: Qigong instruktør

2021: Dao Yin yoga instruktør

2021: De 5 elementer – kinesisk medicin

2022: Personlig træner ved Træner Akademiet

 

Specialer:

TRX 

 

Erhvervserfaring:

2021: TRX instruktør hos Glenn Brændbjerg - Make Friends With Your Body

Glenn Loizou Brændbjerg, personlig træner
Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 3 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.