fbpx

Referencer

Jakob

Jakob

Jeg hedder Jakob Brøns, og er 13 år gammel. Jeg er alpin skiløber og optaget på Danmarks Skiforbunds U15-landshold. Jeg har stået på ski siden jeg var 6 år gammel og har været på landsholdet siden 2008. At være alpin skiløber og bo i Danmark giver selvfølgelig rigtig mange udfordringer. Alpint skiløb er en ekstrem sport, som ofte udøves under ekstreme forhold. En god fysik er en nødvendighed for at præstere maksimalt under træning og konkurrence.


I januar 2009 tog min mor kontakt til SATS Hvidovre for at undersøge mulighederne for at få etableret et samarbejde omkring planlægning og udførelse af min fysiske træning. Det blev aftalt, at min træning skulle styres og varetages af en personlig træner. Vi holdt møde med Glenn, og han fik hurtigt lavet et forslag til en træningsplan.


Resultatet er én ugentlig træningstime med et træningsprogram tilrettelagt og styret af Glenn. Herudover kan denne træning suppleres med flere ugentlige træningstimer på løbebånd samt fysisk træning i en af salene uden brug af maskiner.


Jeg glæder mig til min ugentlige træningstime med Glenn. Den koncentrerede træning suppleres altid med hygge og en masse gode grin. Glenn er altid i et fantastisk humør og finder på de vildeste øvelser. Vi kan tale om alt mellem himmel og jord. Jeg kan sagtens mærke, at min træning nu er lagt i faste rammer. Jeg er blevet stærkere og mere udholdende. Jeg kan virkelig mærke, at min fysik er blevet bedre. Dette kommer mig til gode både i skiløbet, men også til fodbold, som er min anden helt store interesse. Glenn sigter hele tiden mod at finde netop de øvelser, som styrker min fysik både i forhold til skiløbet, men også i forhold til min fodbold. At det så var Glenn's skyld, at jeg vandt DM 2010 i alpin ski er nok at overdrive, men han havde i hvert tilfælde en stor andel i planlægning og hjælp til den fysiske forberedelse.


 


Jakobs forældre:


Efterhånden som Jakobs interesse for skiløb tog til, blev vi som forældre nødt til at forholde os til den fysiske træning som en vigtig forudsætning for denne sport. Den fysiske træning har både til formål at styrke og være i stand til at yde længere og mere udholdende, men også at smidiggøre. Skiløb på konkurrenceniveau er meget krævende, også selvom man kun er 13 år. For os var det nødvendigt, at Jakobs træning blev sat i system samtidig med, at den blev tilrettelagt og gennemført på en professionel måde. Vi har valgt at lade Glenn stå for Jakobs træning. Glenn overvåger og styrer Jakobs udvikling i forhold til træningen, og vi opfatter Glenn som en professionel sparringspartner. Vi er trygge ved samarbejdet med Glenn. Jakob ser frem til sin ugentlige træningstime med Glenn, og det er altid med højt humør, at træningen gennemføres. Det er tydeligt for os, at Glenns afvekslende træningsprogrammer samt deres samtaler i forbindelse med træningen motiverer og udvikler Jakob. Vi tror, at Jakob gennem den strukturerede træning med Glenn samtidigt opnår en god indstilling til den fremtidige træningsindsats.


Jakobs engagement har smittet af på hele familien, der nu alle er medlemmer og træner i SATS Hvidovre.


Lillesøster Ida på 10 år er endnu for ung til at gennemføre egentlig fysisk træning i centret, men hun bruger løbebåndet og laver alle de øvelser som hun kan udføre uden brug af egentlige maskiner. Hun får tit lov til at gennemføre sine øvelser i yoga-salen. Glenn fungerer også her som inspirator og vejleder. Ida er også optaget på Danmarks Skiforbunds U15-landshold, hvor hun er en af de yngste skiløbere. Når Ida er gammel nok, vil vi etablere et træningsforløb med Glenn på nøjagtig samme måde som Jakob.


Far, Jesper på 46 år, har også fået sin egen træningstime med Glenn. Med et meget stillesiddende kontorarbejde og næsten 25 år uden egentlig træning er prioriteterne anderledes. Træningen er således rettet mod at få genetableret styrke i en skadet skulder og generel styrketræning og motion. Jesper bruger samtidig Glenn som personlig coach i forhold til kost og personligt velvære.


Mor, Ewe på 46 år, har nu trænet fast med Glenn siden marts 2009. I starten var det kun ½ time om ugen, men langsomt og sikkert har dette nu udviklet sig til to faste træningstimer om ugen. Som hos Jesper foregår hverdagen med meget stillesiddende kontorarbejde, og efter to fødsler var det faktisk på høje tid at komme i gang med noget træning. Til en start var fokus mest rettet imod at komme i form, dernæst at komme af med de overflødige kilo, men som tiden er gået og vægten nået, er fokus nu rettet mod fastholdelse og ”toning” af kroppen. Træningen i SATS er lagt i meget faste rammer, og tiden til træning prioriteres lige så højt, som var det et aftalt kundemøde. Skærmbillede 2012-09-10 kl. 21.24.22


Jeg har rigtig meget at takke Glenn for. Uden hans kyndige vejledning, støtte og altid glade, smittende humør var jeg aldrig nået så langt. At få en Personlig Træner er den bedste gave, jeg nogensinde har givet mig selv. Alt i denne verden er mere eller mindre prioriteringer, og anvendelse af en Personlig Træner er naturligvis ikke helt uden omkostninger, men det er det hele værd


– og her taler jeg på hele familien Brøns' vegne.

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 11 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.