fbpx

Referencer

Kirstine

Kirstine

Det er nu et år siden jeg hoppede ind i MAKE FRIENDS WITH YOUR BODY-familien og kom under Glenns kyndige vinger. 
Et år der i tal kan kortes ned til: 2 bootcamps, en helvedes masse svedige træninger, 15kg vægttab og samlet set 43 cm mindre på kroppen. Og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. 
At grine, svede, træne og til tider bande sin træner langt væk, når han melder at dagen står på burpees-teknik er, tro det eller ej, højdepunkter på min uge. 
Jeg har taget og tager forsat så meget med fra MFWYB - især en nyfunden styrke, som jeg før kun har kunne drømme om. 
Men det er næsten ikke engang det vigtigste; jeg har gennem MFWYB, oplevet at have fået en helt anden ro omkring min krop, kost og søvn, jeg har lært at passe på mig selv, og jeg elsker at se min krop blive stærkere og sundere - men mest af alt, så jeg blevet venner med min krop igen.
Glenn er så sympatisk en træner, man kan få. Hjælpsom, engageret og har en oprigtig interesse for hans hold og klienter. 
Det samme gælder Cristina, der på lige fod har været helt kanon på Bootcamp 2. 
Magen til glæde over træning og sine klienters sejre, skal man lede længe efter. De er et utroligt fedt team, træningen er virkelig sjov og man er garanteret en fest.
Dette er min største anbefaling af Glenn og hele Make Friends With Your Body-holdet.

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 11 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.