fbpx

Referencer

Lene

Lene

Jeg har gennemgået et bootcampforløb med Glenn. Mit ønske var at få en stærkere og mere tonet krop.


Glenn udviser forståelse og sætter sig ind i den enkeltes behov og mål i forhold til kostvejledning og træning, og har også stor fokus på at få den enkelte deltager til at yde mest muligt på det niveau den enkelte deltager befinder sig på, samt at alle øvelser udføres korrekt.


Glenns måde at kostvejlede på passer godt til mig. Her får man ikke en færdiglavet plan man skal følge i otte uger. Her handler det om at mærke egen krop, lægge mærke til sine vaner... Her får man lov at tænke selv og blive bevidst om de valg man træffer og derfra acceptere dem, stå ved dem eller ændre dem.


Her ved udgangen af bootcampen er status at jeg har smidt et par kg. Det var ikke derfor jeg startede, men et dejligt plus. Reaktioner fra omgivelserne har været bemærkninger om at jeg har tabt mig meget, men det har jeg ikke.. Til gengæld er jeg blevet stærk, sådan helt indeni, og det ses udenpå.


Jeg kan mærke musklerne i min krop, arme, ben, mave.. Jeg kan se dem! Og helt ærligt, så får jeg sgu lyst til liiiige at flexe lidt når jeg går forbi et spejl. Det er en fed følelse og det betyder meget for mig og det sammen med min fornyede energi. Træningen har givet mig det vildeste energi boost og jeg er nærmest afhængig ;)


Glenn har min varmeste anbefaling!

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 11 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.