fbpx

Referencer

Mathias

Mathias

Første gang jeg skulle til personlig træning, var det med en vis skepsis. Den skepsis bundede i, at den person jeg skulle møde, skulle hjælpe mig med at ændre mit liv til det bedre. Jeg stillede mig selv mange spørgsmål omkring situationen; hvilke redskaber havde denne person til at hjælpe mig, og kunne han overhovedet sætte sig ind i min situation?


Da jeg træder ind af døren til træningscenteret, bliver jeg mødt af smilende ansigter og en god stemning, som tager den værste nervøsitet. Jeg melder min ankomst, og et øjeblik efter kommer min personlige træner, Glenn. Han virker som et helt almindeligt menneske, og vores samtale er helt nede på jorden. Han forstår at gøre det til en god oplevelse og kan virkelig formidle tingene til mig.


Da jeg går ud fra mødet, føler jeg allerede, at mit liv har taget et skridt i den rigtige retning. Et par dage efter mødet ringer Glenn til mig for at høre, hvordan det går, og om der er styr på det hele. De følgende møder har været rigtig gode. Der er både blevet fulgt op på, hvordan det er gået og sat nye mål. Hver gang jeg havde været til et møde, kunne jeg gå derfra med ny gejst og lyst til at fortsætte mod det nye liv.


Den støtte, jeg har oplevet hos min personlige træner, har været enorm. Ikke bare til de møder jeg har været til, men også når man modtager en sms eller et telefonopkald. Den måde, han har tacklet det på, har været yderst professionel, og hans engagement, entusiasme og ikke mindst hans opbakning har smittet af, og det har båret mig igennem mange kriser og har hjulpet mig til at tabe 35 kg.


Til alle andre vil jeg bare sige, at jeg kun kan anbefale at bruge en personlig træner til at nå sine mål. Uanset om disse mål er til en bedre form, eller vægttab er ligegyldigt, det er opfølgningen og opbakningen, der gør forskellen.

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 3 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.