fbpx

Referencer

Steen

Steen

Jeg vil her fortælle om mit forløb fra supermotionist/Ironman, til smerteplaget invalideret diskusprolaps patient med fire operationer i bagagen, og så til en rimelig velfungerende fitness motionist.


Det er takket være et tæt samarbejde med Glenn omkring et LANGSOMT og meget skånsomt træningsprogram, der tager meget hensyn til min lænd, som ikke tåler belastning, og min nakke der er blevet gjort stiv i to led ved operation.


Da vi mødtes første gang talte vi om min situation og generelt dårlige form grundet fem års sygdom. Hurtigt blev vi enige om at starte helt fra bunden, så min muskelmasse kunne blive bygget op igen. Glenn udarbejdede et program der skulle give styrke i ryggen, bryst og arme og ben uden at belaste de ødelagte nerveområder.


Det gik fint fremad med en times coaching og to ugers træning imellem hver træningstime. Vi fik dog nogle overraskelser undervejs. Det viste sig at selv ved meget rolig træning blev min krop let overbelastet. Vi fandt hurtigt ud af at Glenns primære opgave var at sikre at øvelserne ikke var for hårde mod min krop, og at han undervej skulle holde styr på min utålmodighed efter at se resultater.


Nu efter ni måneder, er jeg i stand til at træne en time i maskinerne og på Cross-traineren uden smerter. Min hverdag er stort set smertefri, jeg kan køre bil og cykle på morfarcykel, samt gå mellemlange ture hvad jeg ikke kunne før vi startede dette træningsforløb op. Jeg har ydermere smidt 6 kg fedt og er blevet pænt trimmet.


Jeg kan varmt anbefale Glenn Brændbjerg som træner for ligestillede tilfælde som mig.

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 11 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.