fbpx

Skærmbillede 2017 01 29 kl. 10.09.01

TRX Bootcampen er udsolgt. Den næste starter d. 5. marts.

Send mig en mail friends@glennbraendbjerg.dk hvis du vil meldes på.

Den 8. januar 2019 starter jeg årets første TRX Bootcamp. Der er plads til 16 deltagere på holdet. Forløbet er på i alt 16 gange, 34 timer, og slutter d. 28. februar. I løbet af de 16 gange vil du forbedre din form væsentligt og opnå vægttab hvis du ønsker det. Fokus vil være på sund og fornuftig kost, og du vil blive stærkere og lære din krop rigtigt godt at kende. Bootcampen er for begyndere, så du behøver hverken at være i form eller have noget kendskab til TRX.

Efter de 16 gange vil du have opnået:2015 04 09 12.00.17 SH m gul

 • En stærkere, sundere, strammere, mere udholdende og mere smidig krop
 • Bedre balance, kondition, motorik, koordination og kropsholdning
 • En bedre fornemmelse for hvad din krop har brug for
 • En bedre fornemmelse for hvad din krop kan
 • Et muligt vægttab
 • Større selvværd, selvtillid og velvære
 • Bedre styr på kost og træning så du selv kan fortsætte når bootcampen er slut
 • Inspiration og et stærkt sammenhold med de andre holddeltagere som motiverer yderligere

     

2015 04 09 12.40Første gang kommer til at bestå af vejning og fedtprocentmåling, generel info, 25 minutters intro til TRX'en og kostvejledning, i alt 2 timer og 45 minutter.

Hver torsdag er der vejning og måling, hvis du ønsker det - selvfølgelig personligt og med diskretion. Efter vejningen har vi fællessnak og motivering, hvor alle kan byde ind, og så står den på en times TRX træning. I alt bruger vi ca. 2,5 time. Om tirsdagen træner vi ca. 1,5 time.

Hver eneste gang vi træner er det sveddryppende effektiv TRX træning. Cirka midtvejs i perioden har vi en personlig samtale, hvor vi taler om den foreløbige udvikling og eventuelt hvad der videre skal ske.

 

Jeg hjælper dig med at nå dit mål. Jeg står ved din side hele vejen og er aldrig længere væk end en sms eller et opkald. Jeg vil løbende holde dig til ilden, og der vil blive oprettet en lukket træningsgruppe på Facebook, hvor I både kan skrive sammen og til mig om stort og småt og inspirere hinanden.  

  

TRX (Total body Resistance eXercise) er en helt unik træningsmetode til at træneIMG 5074 funktionelle bevægelser med samme effektivitet som styrketræning udelukkende med din egen krop som modstand.

TRX er testet og anerkendt af sportsverdenen som det mest alsidige og komplette træningsredskab og træningsform nogensinde. Den bliver bl.a. også brugt som supplement til løb, cykling, fodbold, kampsport og triatlon. 

På bootcampen vil du ud over den meget effektive basis TRX træning også få prøvet andre former, bl.a. TRX Yoga/Mobility, TRX HIIT, TRX Cardio, TRX Cirkel, TRX Functionel, TRX STRONG, TRX FIT og TRX Endurance

Jeg er én ud af kun fire i Danmark, som både er certificeret og black and yellow rank TRX Master Trainer og TRX kursusinstruktør. Dette er min TRX bootcamp nummer 44, og jeg lover dig, at min bootcamp er det absolut bedste sted at lære TRX'en ordentligt at kende, helt fra bunden og frem til du føler dig som en rutineret TRX udøver med teknikken i orden.

Du kan læse mere om TRX træning her 

 

De 16 datoer i januar og februar.

Skærmbillede 2018 11 14 kl. 20.02.15 

Christa Baltzer Thomsen:                                                                                              

"Starter på min anden Bootcamp om 14 dage og glæder mig vildt. Jeg kan næsten ikke beskrive hvor banebrydende og vanebrydende det har været for min misvedligeholdte krop. Fantastisk, intet mindre!

Startede med en krop i totalt minus, så alle kan deltage uanset form. Glenns store erfaring, personlige og kompetente coaching anviser vejen."

Er du stadig det mindste i tvivl, så læs hvad andre bootcampdeltagere har sagt lige her.

 

Nu har du muligheden for at starte op, lige efter jul og nytår, og komme i din sundeste og stærkeste version og få gjort noget godt for dig selv og din krop.

Så hvis du skal i dit livs bedste form - måske sammen med en ven, veninde, kæreste, kollega eller træningsmakker, så tilmeld dig:

Hvis du har nogen som helst spørgsmål, så kontakt mig HER

 

Praktisk info:

 • Træningen vil hver gang foregå i MFWYB´s TRX sal, Tæbyvej 3, 2610 Rødovre.
 • Hver tirsdag, også første gang d. 8. januar starter vi kl. 19.00, og hver torsdag kl. 18.30.
 • Forløbet koster 6500 kr for i alt 34 timer. Beløbet kan betales i to rater. 
 • Afbudspolitik; Bliver du forhindret i at møde op til fællestimerne bliver de ikke erstattede.

 

Mine TRX uddannelser:

Skærmbillede 2018 05 31 kl. 15.06.01