fbpx

Skærmbillede 2017 01 29 kl. 10.09.01

Den 5. marts starter jeg årets anden TRX Bootcamp. Der er plads til 16 deltagere på holdet. Forløbet er på i alt 16 gange, 34 timer, og slutter d. 25. april. I løbet af de 16 gange vil du forbedre din form væsentligt og opnå vægttab hvis du ønsker det. Fokus vil være på sund og fornuftig kost, og du vil blive stærkere og lære din krop rigtigt godt at kende. Bootcampen er for begyndere, så du behøver hverken at være i form eller have noget kendskab til TRX.

Efter de 16 gange vil du have opnået:2015 04 09 12.00.17 SH m gul

 • En stærkere, sundere, strammere, mere udholdende og mere smidig krop
 • Bedre balance, kondition, motorik, koordination og kropsholdning
 • En bedre fornemmelse for hvad din krop har brug for
 • En bedre fornemmelse for hvad din krop kan
 • Et muligt vægttab
 • Større selvværd, selvtillid og velvære
 • Bedre styr på kost og træning så du selv kan fortsætte når bootcampen er slut
 • Inspiration og et stærkt sammenhold med de andre holddeltagere som motiverer yderligere

     

2015 04 09 12.40Første gang kommer til at bestå af vejning og fedtprocentmåling, generel info, 25 minutters intro til TRX'en og kostvejledning, i alt 2 timer og 45 minutter.

Hver torsdag er der vejning og måling, hvis du ønsker det - selvfølgelig personligt og med diskretion. Efter vejningen har vi fællessnak og motivering, hvor alle kan byde ind, og så står den på en times TRX træning. I alt bruger vi ca. 2,5 time. Om tirsdagen træner vi ca. 1,5 time.

Hver eneste gang vi træner er det sveddryppende effektiv TRX træning. Cirka midtvejs i perioden har vi en personlig samtale, hvor vi taler om den foreløbige udvikling og eventuelt hvad der videre skal ske.

 

Jeg hjælper dig med at nå dit mål. Jeg står ved din side hele vejen og er aldrig længere væk end en sms eller et opkald. Jeg vil løbende holde dig til ilden, og der vil blive oprettet en lukket træningsgruppe på Facebook, hvor I både kan skrive sammen og til mig om stort og småt og inspirere hinanden.  

  

TRX (Total Resistance eXercise) er en helt unik træningsmetode til at træneIMG 5074 funktionelle bevægelser med samme effektivitet som styrketræning udelukkende med din egen krop som modstand.

TRX er testet og anerkendt af sportsverdenen som det mest alsidige og komplette træningsredskab og træningsform nogensinde. Den bliver bl.a. også brugt som supplement til løb, cykling, fodbold, kampsport og triatlon. 

På bootcampen vil du ud over den meget effektive basis TRX træning også få mulighed for at prøve andre former, bl.a. TRX Yoga/Mobility, TRX HIIT, TRX Cardio, TRX Cirkel, TRX Functionel, TRX STRONG, TRX FIT og TRX Endurance.

Jeg er én ud af kun fire i Danmark, som både er certificeret og black and yellow rank TRX Master Trainer og TRX kursusinstruktør. Dette er min TRX bootcamp nummer 50, og jeg lover dig, at min bootcamp er det absolut bedste og eneste sted at lære TRX'en ordentligt at kende, helt fra bunden og frem til du føler dig som en rutineret TRX udøver med teknikken i orden.

Du kan læse mere om TRX træning her 

 

De 16 datoer i marts og april.

Skærmbillede 2019 02 02 kl. 08.11.41 

Jannie Jul Lindegaard:                                                                                              

"Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at det ville rykke SÅ meget ved mig og min krop.

Det var en fantastisk oplevelse at møde Glenn, hans TRX træning/undervisning, hans energi, hans tålmodighed, hans tro på at jeg kunne og hans iver for at lære mig øvelserne rigtigt og få mig til at yde mit aller bedste og mit yderste, også selvom jeg ikke altid syntes jeg havde styr på det der TRX! "

Er du stadig det mindste i tvivl, så læs hvad andre bootcampdeltagere har sagt lige her.

 

Nu har du muligheden for at starte op, inden sommeren rigtigt kommer i gang og være i din sundeste og stærkeste version og få gjort noget godt for dig selv og din krop.

Så hvis du skal i dit livs bedste form - måske sammen med en ven, veninde, kæreste, kollega eller træningsmakker, så tilmeld dig:

Hvis du har nogen som helst spørgsmål, så kontakt mig HER

 

Praktisk info:

 • Træningen vil hver gang foregå i MFWYB´s TRX sal, Tæbyvej 3, 2610 Rødovre.
 • Hver tirsdag, også første gang d. 5. marts starter vi kl. 19.00, og hver torsdag kl. 18.30.
 • Forløbet koster 6500 kr for i alt 34 timer. Beløbet kan betales i to rater. 
 • Afbudspolitik; Bliver du forhindret i at møde op til fællestimerne bliver de ikke erstattede.

 

Mine TRX uddannelser:

Skærmbillede 2018 05 31 kl. 15.06.01