fbpx

TRX Bootcamp 2

TRX Bootcamp

Den næste TRX Bootcamp 2 er ikke planlagt endnu. Så snart vi kender datoer, tider og pris vil du kunne finde det her på siden.

Efter de 16 gange vil du have opnået:

  • En stærkere, sundere, strammere, mere udholdende og mere smidig krop
  • Bedre balance, kondition, motorik, koordination og kropsholdning
  • En bedre teknik
  • En bedre fornemmelse for hvad din krop har brug for
  • En bedre fornemmelse for hvad din krop kan
  • Et muligt vægttab
  • Større selvværd, selvtillid og velvære
  • Bedre styr på kost og træning så du selv kan fortsætte når bootcampen er slut
  • Inspiration og et stærkt sammenhold med de andre holddeltagere som motiverer yderligere
TRX Bootcamp
TRX Bootcamp

Første gang kommer til at bestå af generel info, hurtig gennemgang af kostvejledning og teknik, og så vejning og måling kombineret med cirka 45 minutters opfriskning af TRX'en, i alt cirka 2 timer.

Hver lørdag/søndag er der vejning og måling, hvis du ønsker det - selvfølgelig personligt og med diskretion samt en times TRX træning. Hver anden gang efter træning har vi fællessnak og motivering hvor alle kan byde ind. Hver eneste gang vi træner er det sveddryppende effektiv TRX træning.

Vi vil hjælpe dig med at nå dit mål. Vi står ved din side hele vejen og er aldrig længere væk end en sms eller et opkald. Vi vil løbende holde dig til ilden, og der vil blive oprettet en lukket træningsgruppe på Facebook, hvor I både kan skrive sammen og til os om stort og småt og inspirere hinanden.

Målet med TRX Bootcamp 2 er at fortsætte direkte fra hvor TRX Bootcamp 1 sluttede. Tempoet forbliver højt og teknikken bliver sværere, mere krævende og træningen bliver endnu sjovere. Kostvanerne skulle også gerne sætte sig endu bedre fast så de bliver en hel fast del af din hverdag.

Når du nu har været på TRX Bootcamp 1, så ved du nok godt hvor vildt det kunne være at komme på en to'er, med en flok mennesker som er nøjagtig lige så glade for TRX træningen, sammenholdet og fælleskabet som dig. Det bliver så godt!

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 11 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.