fbpx

Referencer

Camilla P

Camilla P

Har du bare en lille bitte følelse af, at du bør prioritere dig selv bare en smule højere. Bare en mild fornemmelse…? En gnist…?Men du mangler lidt motivation. Du synes ikke at du rigtig har tid. Du ved egentlig ikke hvor du skal starte. Du ved godt at du bør, men undskyldningerne står i kø. Fitnesskortet samler støv (eller måske lykkedes det dig rent faktisk omsider at afmelde det for en rum tid siden) og du er bare ikke fan af selvtræning eller bare det at sidde lidt formålsløst på romaskinen i en halv time, fordi du ikke aner hvordan 80% af fitnesscenterets maskiner skal bruges. Fair nok… det ved jeg heller ikke og jeg kommer heller ikke af sted mandag morgen inden arbejde selvom jeg har de bedste intentioner og planer og tanker og…


Så jeg meldte mig på en bootcamp. Med lukkede øjne godkendte jeg overførslen på netbank, helt uden andet end en idé om, at jeg blev nødt til at gøre noget for min skrantende krop, der dag efter dag er bundet til et skrivebord. Ryggen værkede og truede min altoverskyggende hobby: ridningen. Og ikke at forglemme de kilo, der i nattens mulm og mørke havde sneget sig ind på mig. Hvad skete der lige for det?!
Jeg mødte op på en bootcamp. Omgivet af søde, rare piger, der var i samme eller lignende situation, som jeg: at gerne ville af med de ekstra kilo, få generel styrke i kroppen og styr på kosten. Alene det gør, at du ikke føler dig ”udsat”, for femten andre omkring dig har samme mål for øje. Ingen var der for at konkurrere, men alle lykkeligt uvidende om i det øjeblik, hvor meget vi kom til at inspirere hinanden i stedet.
Det var så også den dag, hvor vi alle mødte Glenn.


Glenn er en dygtig personlig træner, der har styr på kost og træningsteknikker – ingen tvivl om det. Men Glenn er så meget ud over det. Han møder dig hvor du er nu – både mentalt og fysisk. Han ”læser” den enkelte og møder dig altid med et smil, glæde og entusiasme samt vilje til at hjælpe dig til en ændring. Og det er nærmest om du vil det eller ej! Men husk på, at der er jo en grund til at du sidder på gulvet sammen med de andre bootcampere og lytter til Glenns vise kost- og træningsråd. Lyt efter. Gør dit bedste. Det er også hvad Glenn ønsker af dig – så vil han give dig resten af værktøjerne samt støtten til at nå dit mål.


Min egen første bootcamp? Jeg blev overrasket. Meget. Og det var ikke på den fede måde… Jeg syntes da selv, at jeg var i ok fysisk form efter mange år med heste i fritiden. De første tre træninger var ikke specielt sjove og det letteste havde da klart være at give op og sætte mig ned i sofaen. Men jeg må jo nok også indrømmet, at pengene spillede ind. Skulle jeg så bare havde spildt hver en krone? Så var jeg alligevel for nærig og fortsatte. Armene gjorde ondt. Benene blev ømme. Ryggen knagede. Men de små fremskridt udeblev heller ikke! Gradvis kom der styrke og forståelsen for teknikken. Ingen på holdet blev overset. Glenn var alle vegne på én gang og fik forklaret, vist og korrigeret hvert enkelt øvelse. Igen og igen… Aldrig en sur mine. Altid overskuddet til at hjælpe med smil og et fantastisk humør!


Jeg har sidenhen været på en bootcamp mere og er nu at finde hver onsdag morgen kl. 6:45 sammen med de andre ”morgenfjer”. Glenn laver uge efter uge et program, der presser os til det yderste og lige et stykke længere. Energien er fantastisk, smilene store og pulsen høj!


Jeg er glad for, at jeg tog det første skridt og tog med på en bootcamp. Og jeg er tættere på mit mål i dag end for ti måneder siden. En del lettere. Væsentligt stærkere. Langt bedre kostvaner. Men hvis ikke jeg var begyndt, så var jeg aldrig kommet dertil, hvor jeg er i dag.


Så spørgsmålet til dig er: vil du gøre noget godt for dig selv?

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 3 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.