fbpx

Referencer

Mette

Mette

En morgen kiggede jeg mig selv i spejlet. Jeg kunne ikke lide, hvad jeg så. "The biggest Looser!" Gift kvinde, 45 år, mor til to og med alt for mange overflødige kilo og sort bælte i at sætte dem jeg elsker før mig selv. Det er på ingen måde en dårlig kvalitet, da jeg er superstolt af min familie, men på et tidspunkt har man bare ikke overskud til dem heller. Den følelse hadede jeg! Jeg var havnet på den ligegyldige hylde, trods utallige opfordringer fra min familie og forsøg på at ændre mig selv.


På et tidspunkt så kan det også bare være lige meget. Så efter en mental nedtur og et seriøst reality check i spejlet, tog jeg en beslutning der ændrede det hele. Make Friends With Your Body's bootcamp hvor der udelukkende arbejdes i TRX-suspensions og en total kostomlægning har for mig været en "ud af kroppen" oplevelse. Med kostomlægning mener jeg ikke streng diæt og vejning af maden, men derimod en supernem og enkel tilgang til maden som resten af familien også spiser, så kan selv jeg følge med :-)


Allerede efter få uger oplevede jeg overskud, gigantisk vægttab og jeg glædede mig rent faktisk til hver eneste TRX træning. Jeg har ALDRIG oplevet nogen anden træningsform som har givet mig så meget træningsglæde, så store resultater kombineret med oplevelsen af holdånd. Dette under kyndig og professionel vejledning fra Glenn som har coachet mig igennem de op- og nedture, som også er en del af processen. Efter et 12 kilos vægttab er jeg superstolt af at være "the biggest looser", og jeg er ikke færdig!

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 11 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.