fbpx

Velkommen til MFWYB

MAKE FRIENDS WITH YOUR BODY

Hos Make Friends With Your Body tager vi TRX træning seriøst. Alle instruktører er uddannede på højeste niveau og skal minimum have taget de fem første TRX uddannelser og gerne have bestået Advanced Group Training Course(Certificeret TRX coach). Vi er det TRX studie i Danmark med flest TRX uddannelser under samme tag og samtidig det eneste TRX studie i Europa som huser ikke kun seks certificerede TRX coaches, men også to TRX kursus instruktører, som står for at uddanne TRX instruktører på hele sjælland. Så du kan være helt sikker på at få den absolut bedste TRX træningsoplevelse hos os.

Vi ønsker selvfølgelig, at alle, der træner hos os, har styr på, hvordan man træner optimalt med TRX'en. Vi mener, at man lærer det bedst på TRX Bootcamp 1. Her lærer du alt grundlæggende om TRX, og du vil herefter lære øvelsernes navne, indstillinger, kropspositioner, hvordan du starter, hvordan du bevæger dig, og hvordan du slutter hver eneste øvelse og vi er med dig hele vejen.

Ingen slutter TRX Bootcamp 1 uden at have fuld kontrol over deres egen TRX træning. 

Glenn Loizou Brændbjerg, personlig træner
Glenn Loizou Brændbjerg, personlig træner

DEREFTER...

Når du har afsluttet TRX Bootcamp 1, anbefaler vi, at du fortsætter på nogle af de forskellige hold, som vi tilbyder, helt afhængig af, hvad der passer dig bedst. Du kan læse om holdene her.

Hvis Ikke du ønsker et bootcampforløb, men bare gerne vil lære så meget du kan om TRX træning inden du vil ud på de rigtige hold, så kan du tilmelde dig TRX Begyndertræning eller TRX Intro.

Udover holdene i TRX studiet i Rødovre har du også muligheden for at tilmelde dig vores TRX Videotræning hvor du, med egen TRX, kan træne nårsomhelst og hvorsomhelst.

Et par gange om året afholder vi også TRX Bootcamp 2. Her arbejder vi videre med dine færdigheder fra TRX Bootcamp 1 så du bliver en endnu dygtigere TRX bruger og kommer i den bedste form.

Du er også meget velkommen til at tilmelde dig gratis TRX Prøvetræning hvor en rutineret TRX coach vil guide dig igennem, så du kan mærke på egen krop hvordan TRX'en både udfordrer og hjælper dig når du skal træne din styrke, kondition, balance, koordination, smidighed og i det hele taget optimere din kropsholdning og hvordan du bevæger dig.

Mangler du en TRX til hjemmebrug kan Active Aid hjælpe dig.

OG DET SIDSTE...

Når du tilmelder dig et hold, er det oftest for en periode på otte uger. Det kan dog svinge, bl.a. op til sommerferien og op til jul, hvor perioderne er op til 11 uger. Der er tre perioder inden sommerferien og to efter. Når du er cirka halvvejs i en periode, modtager du en mail med et tilmeldingslink, hvor du har mulighed for at beholde din plads på holdet i den næste periode. Du har fem dage at tilmelde dig i, og derefter bliver holdet åbnet for alle, bl.a. dem, som kommer fra TRX Bootcamp 1. Det hold, du tilmelder dig, er så det hold, du træner på de næste otte uger.

Cirka 5 uger før en ny periode starter op gøres siderne om TRX hold og TRX bootcamps klar og du vil derfor blive mødt af en midlertidig infoside. 

Glenn Loizou Brændbjerg, personlig træner

Alle, der træner hos MFWYB, er med i en fælles facebookgruppe. I facebookgruppen kan du bytte og give dine plads væk på diverse hold (ikke bootcamps) ved f.eks, sygdom eller ferie til andre interesserede. Alle i den gruppe kan hoppe på et afbud, også selvom man ikke er betalende deltager på tidspunktet. Det betyder at hvis du er hurtig på tasterne, kan du komme til at træne på en del flere hold, end du er tilmeldt uden at skulle betale mere.

Det var alt det praktiske. Vi hygger os også, meget endda! Vi bruger nemlig også den fælles facebookgruppe til at fortælle om kommende bootcamps og hold, gratis TRX fællestræninger, MFWYBBar som er vores fredagsbar, hvor vi først træner og siden får en øl eller et glas vin. 

Kom og vær med og hvis der er noget, som kan gøre din vej nemmere til MFWYB, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kærlig hilsen Glenn, tlf.nr. 27112177.

Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 11 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - hello@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.