fbpx

Velkommen til MFWYB

MAKE FRIENDS WITH YOUR BODY

Hos Make Friends With Your Body tager vi TRX træning seriøst. Alle instruktører er topuddannede og skal minimum have de tre første TRX uddannelser og have bestået Advanced Group Training Course(certificeret TRX coach), så vi kan levere den bedste træningsoplevelse. Vores instruktører er også registrerede i TRX Directory, hvor du kan se deres uddannelser.

Vi ønsker selvfølgelig også, at alle, der træner hos os, har styr på, hvordan man træner optimalt med TRX'en. Vi mener, at man lærer det bedst på TRX Bootcamp 1. Her lærer du alt grundlæggende om TRX, og du vil herefter lære øvelsernes navne, indstillinger, kropspositioner, hvordan du starter, hvordan du bevæger dig, og hvordan du slutter hver eneste øvelse og vi er med dig hele vejen.

Ingen slutter TRX Bootcamp 1 uden at have fuld kontrol over deres egen TRX træning.

Glenn Loizou Brændbjerg, personlig træner
Glenn Loizou Brændbjerg, personlig træner

DEREFTER...

Når man er færdig med TRX Bootcamp 1,  anbefaler vi, at du fortsætter på TRX Bootcamp 2. Her arbejder vi nemlig videre med dine færdigheder, du bliver meget mere rutineret TRX bruger, men kommer også i endnu bedre form.

Du kan også vælge at fortsætte på nogle de forskellige hold, som vi tilbyder helt afhængig af, hvad der passer dig bedst. Du kan læse om holdene her.

Hvis du ikke er interesseret i TRX Bootcamp og gerne vil deltage på holdene men ikke har styr på TRX endnu, så har du mulighed for at købe individuel TRX træning, så du kan lære alt det, du har brug for, inden du kaster dig ud i diverse TRX hold.

Skriv til os her hvis du er interesseret i individuel TRX træning.

OG DET SIDSTE...

Når du tilmelder dig et hold, er det oftest for en periode for otte uger. Der er tre perioder inden sommerferien og to efter. Når du er cirka halvvejs i en periode, modtager du en mail med et tilmeldingslink, hvor du har mulighed for at beholde din plads på holdet i den næste periode på otte uger. Du har tre dage at tilmelde dig i, og derefter bliver holdet åbnet for alle, bl.a. dem, som kommer fra TRX Bootcamp 1. Det hold, du tilmelder dig, er så det hold, du træner på de næste otte uger.

Cirka 5 uger før en ny periode starter op gøres siderne om TRX hold og TRXbootcamps klar og er derfor offline. 

Alle, der træner hos MFWYB, er med i en fælles facebookgruppe. I facebookgruppen kan du bytte og give dine plads væk på diverse hold (ikke bootcamps) ved f.eks, sygdom eller ferie til andre interesserede. Alle i den gruppe kan hoppe på et afbud, også selvom man ikke er betalende deltager på tidspunktet. Det betyder at hvis du er hurtig på tasterne, kan du komme til at træne på en del flere hold, end du er tilmeldt uden at skulle betale mere.

Det var alt det praktiske. Vi hygger os også, meget endda! Vi bruger nemlig også den fælles facebookgruppe til at fortælle om kommende bootcamps og hold, gratis TRX fællestræninger, MFWYBBar som er vores fredagsbar, hvor vi først træner og siden får en øl eller et glas vin. 

Kom og vær med og hvis der er noget, som kan gøre din vej nemmere til MFWYB, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kærlig hilsen Glenn, tlf.nr. 27112177.

Glenn Loizou Brændbjerg, personlig træner
Make Friends With Your Body - Træningsadresse: Tæbyvej 3 - 2610 Rødovre - Telefon: 27 112 177 - friends@mfwyb.dk
CVR: 20232846 - Handelsbetingelser
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Se vores cookiepolitik her.
OK! Fint med mig ... Nej tak